måndag 9 mars 2009

Nazi Sverige

Så kom då första större offentliga anklagelsen om att Sverige är antisemitiskt.

Farligt att slänga ur sig sånna anklagelser, då det lätt urvattnas. Titta bara på vad som hänt med ordet "rasist". Idag är glassar rasistiska, alla människor som någonsin blivit arga på en icke europé är rasist och vissa bakverk är rasistiska. Vad är resultatet av alla dessa anklagelser då? jo färre å färre bryr sig, pekade man på någon för 5 år sedan och sa "han är rasist" så vart han av med jobbet och socialt utstött. Idag rycker folk mest på axlarna och bryr sig inte mer om det, för allt är ju ändå rasistiskt idag. Riskerar ordet antisemitism att gå samma väg till mötes?

Simon Wiesenthal-centrets utspel känns lite som Centrum mot rasisms utspel mot nogger glassen, och att sedan en Israelisk organisation anklagar Sverige för att vara en apartheid stat när Israel inte direkt är kända för att behandla palestinier som lever i Israel särskilt bra gör ju att anklagelsen känns lite tom..

11 kommentarer:

doublecorona sa...

Israel är judarnas historiska hem, precis som att Sverige är svenskarnas hem. Fördrev man varenda svensk skulle alla anse det som förståndigt att svenskarna fick tillbaka sitt det. Men någonstans så försvinner den logiken när det handlar om judar. Lördagens match visar faktiskt rent empiriskt hur alliansen mellan nazister-kommunister-islam har cementerats. Samma gamla unkna antisemitism, att förneka ett folk sitt hem. Palestinierna är alla ättlingar till inflyttade araber (efter islam INVASION på 630-talet e.kr.). Det finns redan 22 arabstater, men bara en pytteliten stat som heter Israel, och som ALLA palestinier påstår är deras land, trots att det aldrig funnits en "palestinsk" stat. Däremot har det funnits en judisk stat. Samma girighet man beskyller judarna för (precis som i nazisternas/islamisternas nidbilder) - lika giriga är de arabiska muslimerna. Räcker inte 20+ länder? Varför denna girighet? Och varför denna dubbelmoral? Ska inte IRA då få rätt att låta Nordirland bli del av irland, eller samerna få sitt egna urhem, eller tyskarna som etniskt rensades från östeuropa få komma tillbaka (Kaliningrad bl.a.)? Vänsterns/Nazisternas/Muslimernas logik haltar värre än en gammal ärrad pirat. Världen verkar bara vilja se försvarslösa "Ghetto-juden" som ber för sina liv, då är judar ok. Judar som försvarar SITT hem är tydligen inte bra.

Anonym sa...

Att Israelerna skulle anklaga oss för detta var ju föga oväntat. Nu ska jag gå o dyrka Hitler genom att köpa Mozartkulor. Hörde jag skål?

Someone sa...

doublecorona

Det där är fel.

95% av Judarna som bor i Israel idag, är så kallade Alekanazi judar, dva 'Europeiska'-judar, som härstammar ifrån området runt Georgien och så. De kom till Europa när folkslag från öst kom.

Israel är inte deras hemland.

Palestina är Palestiniernas hem, Varför förnekar du deras hem?

Och det där är bara lögner och antisemitism(Ja, araber är ett semitiskt folkslag.)

Varför kan inte då judar bo i andra länder där det bor många judar? Vi kan ju ta och evakuera sverige och flytta till något annat land, för det finns ju en jävla massa 'vita'-länder.


Den judiska staten fanns för 2000 år sedan. Att säga att judarna har rätt till israel idag, är som att säga att vi Svenskar har rätt till större delen av europa och delar av amerika för att vikingar och andra nordiska folkslag levde där.

Helt absurt.

Sionisternas 'logik' haltar värre än en gammal ärrad pirat.

Varför är det ok för Judar att bryta mot varenda internationell lag, internationell rätt och mänskliga rättigheter? Folkmord? Folkfördrivelse? Apartheid?
För att de är judar?

Vad gör Judar till den högsta rasen?


Ni Sionister suger.

Anonym sa...

Israel tillhör judarna, palestinerna kom dit efter att judarna blivir fördrivna, det har aldrig funnits en palestinsk stat.

Mosken i Jerusalem är bygg ovanpå det judiska templet, det säger ju allt.

Gå läs en bok i stället för att kasta den på folk.

Leve Israel!

Anonym sa...

Palestina är Palsetiniernas land.

Palestinierna av idag är de som blev kvar där, rester av olika folk och stammar som levde i Palestina. Att de talar arabiska idag är naturligt då alla språk som taldades då var äldre versioner av arabiska. Arameiska och arabiska låter ju likadant.

De israeler som bor i Israel idag och som stal palestinernas hem är av europeiskt ursprung.

Someone sa...

Och vem tillhörde landet innan Judarna kom och slaktade?

Jo, palestinierna, araberna.


Tycker du ska läsa en bok.
En med lite text i kanske.

Anonym sa...

Efter Malmö, det 45 man starka te kwondo laget från Israel och dess 5 coaches på väg till en tävling i Trelleborg, har av svenska aktoriteter oinbjudits.

Someone, du menar Askenazi judar. DNA studier kommer in på löpande band. Bl. a har det visat sig att 10% av befolkningen på Iberiska halvön har judisk släkt. Sefardisk betyder förstås spnask. Många judar har gemensam DNA med kurder.

Palestina kallades inte palestina för att de var släktingar
till dagens palestinier. Det var Romarna som bytte namn på Judarnas land, Judea, när det erövrade det. Det bodde en gång filisteer där men de var inte araber.

Det har bott judar i palestina kontinuerligt sedan tusentals år.De araber och arabstammar som fanns i landet identifierade sig aldrig som en nation, utan från det arabiska land som de kom från.

Israel delades inte mellan Judar och Palestinier av FN utan mellan Israel och araber. Arabländerna ville inte ha israel, när deras 5 armer anföll och påbjöd och orsakade flyktingströmmen för att undvika anfallet. DE då 650.000 flyktingarna har nu växt till 5 miljoner trots att de som en gång verkligen bodde i Israel har utlevts sina dagar i de läger som arabländerna skapade för dem.

Araberna i som en gång levt i orådet fick 90% av palestinamandatet. Israel fick 10%. I Israels del ingick den stora negevöknen. Israel accepterade delningen. Arabländerna accepterade inte Israel.

Someone sa...

Fullt med fel.


Det var Israel som först attackerade araberna vid deras självständighet. Läs på mer om Irgun, Stern, Lehi, Haganah osv. De andra kriget var israel också först med att attackera.

De har bott araber i palestina i mer än tusen år också, de flesta är ättlingar till de, mycket få är inflyttade från andra länder.

Men i israel är 95% inflyttade.



Och sedan, Israel har sedan länge brutit mot FN-mandatet, så det kan knappast gälla.

Israel inlädde redan innan sin självständighet en folkfördrivelse av araber ifrån både det land som skulle tilldelas Israel, samt de arabiska delarna.

Detta för att skapa en 'demokratisk' judisk stat. Kan ju inte finnas någon stor minoritet eller majoritet av några andra om det ska vara en judisk demokrati.

Läs om Plan Dalet och andra.



Israel har ingen rätt att existera, då det inte har gjort något sen dess självständighet för att förtjäna det.


Det enda argument Sionisterna har för att ha Israel, är för att det står i deras bok, som de själva skrivit.

Men vad de inte säger, är att samma bok säger att judarna inte kan återvända till det heliga landet föränns mesias har återvänt.

Anonym sa...

Otrolig hur antisemitisk Sverige är... Jag är besviken.

Someone sa...

Att som du säga att Sverige är antisemitiskt för att en israelisk propagandamaskin säger det, är bara sjukt ointelligent och dum.


Som att jag skulle säga att du hatar sverige för att du säger så.

Kinesiska sa...

doublecorona:
Jag säger bara en sak "get over it". Man kan inte se tillbaks hundratals år i historien, t.om. tusentals och hävda att man har "historisk" rätt till ett område.