onsdag 19 november 2008

Sharialagar

Läste precis att en av somaliasvenskarna som fick sina tillgångar frysta av FN för misstanke om samröre med terrorister nu blåser i trumpeten för att Sharialagar minsa kan få bukt med piraterna i Somalia, för det var minsann bra sist det infördes och folket var glada och man vågade gå ut på gatan.. ja kanske om man är muslimsk man.. Men är man kvinna då? och hujeda om man skulle vara kvinna och bli våldtagen? vågar man ändå gå ut då? eller riskerar man att bli nedgrävd och få hundratals stenar kastade i huvudet?

Att förhandla med piraterna är heller inte så lyckat, det leder bara till att de får motivation att kapa fler fartyg, bättre att sänka alla piratskepp. Mer krigsfartyg och marktrupp till Somalia! kasta ut alla jäkla "krigsherrar" som alltid tycks ploppa upp i de här områdena där det är oroligheter så att den lagliga regeringen kan återställa lugnet.

军阀 jūn fá Krigsherre

3 kommentarer:

Anonym sa...

Erbjude dom assyl, bostad & bidrag i Sverige, mot att dom lovar att alltid rösta på (s) elelr (v)

www.thereligionofpeace.com

Anonym sa...

Hm. Ja anti-vålds policyn som de verkar tillämpa gör ju att det hela blir lite som att ta godis från småbarn. Man kanske skulle sadla om och bli pirat. När det gäller detta tankfartyg så borde det vara ganska lätt att borda det med kommandosoldater som fixar problemet.

Hastur sa...

Det finns nog bara två saker dessa pirater förstår: våld och pengar. Vill man bli av med dem måste man slå till hårt och skoningslöst.